Advertisement

Levrek gevrek nedir? Levrek gevrek nasıl yapılır?


  • Oluşturulma Tarihi : 28.07.2024 14:46
  • Güncelleme Tarihi : 28.07.2024 14:49
  • Kaynak : HABER MERKEZİ
Levrek gevrek nedir? Levrek gevrek nasıl yapılır?

İzmir'de bir balık restoranı, levreği kenttekilerin gevrek olarak isimlendirdiği simit şeklinde hazırlayıp levrek gevrek ismiyle menüye koydu

İzmir'de bir balık restoranı, levreği kenttekilerin gevrek olarak isimlendirdiği simit şeklinde hazırlayıp levrek gevrek ismiyle menüye koydu

28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:47
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46
28.07.2024 11:46

  • Mercan Çatak da ürünü beğendiğini ve çevresine de önerdiğini dile getirdi.

28.07.2024 11:46

  • Levrek gevrek lezzetini sürekli yediklerini anlatan Çatak, "Genellikle çocuklarımıza ürünü söylüyoruz. Muazzam bir lezzet. Gevreği anımsatan bir ürün, rahat da yeniyor." ifadelerini kullandı.

28.07.2024 11:46

  • Müşterilerden Uğur Çatak da daha öncesinde tattıkları lezzeti misafirlerinin de denemeleri için restorana geldiklerini söyledi.

28.07.2024 11:46

  • "Yeni bir ürün olmasına rağmen günde 60-70 civarında tüketiliyor. Tutuldu ve biliniyor. Soya soslu kılçıksız levrek, baharatla harmanlanıyor ve yufkanın içerisine sarılıyor. Daha sonra susama bulanarak yağın içerisinde kızartılıyor. Görenler veya müşteriler 'bu ürünü nereden buldunuz, nasıl bir ürün' gibi tepkiler vererek şaşırıyor. Sonrasında ise tadan müşteriler ürünü beğeniyor. Gevrek ama içerisinde levrek var. Müşterilerimize bu şekilde tarif ediyoruz."

28.07.2024 11:46

  • Gevrek ama içerisinde levrek var Müşterilerin önerisi üzerine "levrek gevrek" adını kullandıklarını anlatan Kılıçdere, şunları kaydetti:

28.07.2024 11:46

  • Menüye değişik lezzetler eklemeye çalıştıklarını ifade eden Kılıçdere, "Levrek gevrek, bu menüdeki farklı lezzetlere bir örnek. Kentin simgesi olan gevreği ve deniz ürünü levreği ortak noktada buluşturduk. Daha da ürünleri geliştirmeye çalışıyoruz." dedi.

28.07.2024 11:46

  • Restoranın işletmecilerinden Kılıçdere'nin oğlu Ayhan Kılıçdere, babasının uzun yıllardır yemek sektöründe çalıştığını söyledi.

28.07.2024 11:46

  • Kılıçdere, bu kapsamda kentte "gevrek" olarak isimlendirilen simitten esinlenerek levreği bu şekilde servis etmeye başladı.

28.07.2024 11:46

  • Balık yemekleri şefi Şahin Kılıçdere, ailesiyle Buca ilçesinde işlettiği restoranında, müşterilere farklı lezzetler sunmak amacıyla arayış içerisine girdi.

28.07.2024 11:46

  • İzmir'de bir balık restoranı, kentte "gevrek" olarak tabir edilen simitten esinlenip levrek balığını kullanarak oluşturduğu lezzetle müşterilerine farklı bir tat sunuyor.

28.07.2024 11:46

  • Ayhan Kılıçdere: Görenler veya müşteriler 'bu ürünü nereden buldunuz, nasıl bir ürün' gibi tepkiler vererek şaşırıyor. Tadan müşteriler ürünü beğeniyor.

Elektronik Gazete