EGİAD Akademi’den gastronomi eğitimleri

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), bu yıl ilk kez düzenleyeceği EGİAD Akademi kapsamında birçok etkinliğe imza atıyor


  • Oluşturulma Tarihi : 03.10.2019 13:12
  • Güncelleme Tarihi : 03.10.2019 13:12
  • Kaynak : HABER MERKEZİ
EGİAD Akademi’den  gastronomi eğitimleri

Ekim ayını Gastronomi Ayı olarak belirleyen STK, etkinlikler kapsamında ilk faaliyet olarak Zeytincilik sektörünü ele aldı. Zeytincilik sektöründe yaşanan kalite sorununa değinmek, iç tüketimi desteklemek ve tüketicilerin daha bilinçli zeytin ve zeytinyağı tercihini yapabilmesi için Dr. Dilşen Oktay ile “Zeytinyağını Anlamak” etkinliği düzenledi. EGİAD Akademi Ekim Ayı Gastronomi Etkinlikleri kapsamında 9 Ekim’de “Nedim Atilla ile Türk Mutfağı”, 16 Ekim’de “Yasemin Karaçay ile Mindful Beslenme”, 23 Ekim’de “Urla Şarapçılık ile Şarap Tadım Eğitimi”, 30 Ekim’de “BortarGroup ile Çikolata Workshop” etkinlikleri gerçekleştirilecektir. İHA/İZMİR