ESBAŞ aşçıları madalyalarla döndüler

İzmir Fuar alanında düzenlenen Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA Fair) Ege Şefler Yarışmasına ESBAŞ Gıda İşletmeleri Aşçıları 4 farklı kategoride katılım sağladı


  • Oluşturulma Tarihi : 25.02.2019 13:29
  • Güncelleme Tarihi : 25.02.2019 13:29
  • Kaynak : HABER MERKEZİ
ESBAŞ aşçıları madalyalarla döndüler

220 markanın katıldığı HORECA Fuarında, 17 ülkeden 40 şefin jüri üyeliği yaptığı lezzet yarışmalarında Ege Mutfağı görücüye çıktı. Üç gün süren yarışmalara 150’ye yakın yarışmacı katıldı. Ege Yöresel Dana Eti, Ege Yöresel Kuzu Eti, Ege Yöresel Tatlı kategorilerinde ESBAŞ’ın Aşçılarından Hasan Ürkmez, Aydın Özçelik ve Yunus Yılmaz yarıştı. Ege Şefler Ekip Yarışması Sürpriz Sepet Kategorisinde ise Kadir Çetiner, Mümün Mutlu ve Mustafa Göksu yarıştı.  ESBAŞ ekibi katılım gösterdiği her kategoride dereceye girmeyi başardı.
Ege Şefleri Tatlı kategorisinde Yunus Yılmaz Altın Madalya, Ege Şefleri ekip kategorisinde ESBAŞ ekibi (Kadir Çetiner, Mümün Mutlu, Mustafa Göksu) Altın Madalya,  Ege Yöresel Kuzu Etli Yemekler kategorisinde Aydın Özçelik Gümüş Madalya, Ege Yöresel Dana Etli Yemekler kategorisinde Hasan Ürkmez Gümüş Madalya kazandı. HABER MERKEZİ

Haber Merkezi