Sayfa Yükleniyor...
Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA Fair), rekor kırdı
Fuarı ilk gün 700 aşçı ziyaret etti. GL Platform tarafından Fuarizmir’de düzenlenen HORECA Fuarı’nda lezzet şöleni yaşan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ile İzmir Aşçılar Derneği ev sahipliğindeki yarışmalar için 17 ülkeden 40 şef değerlendirme sırasında zor anlar yaşadı. Yıldız Şefler Yarışması’nda genç aşçılar son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı. İzmir Aşçılar Derneği Başkanı Necmettin Erşahin sektörün en önemli sorununun kalifiye elaman olduğuna dikkat çekti. Balık Kategorisi’nde Büşra Nur Zengin, tavuk kategorisinde Mustafa Karsu, Kuzu kategorisinde Efe Doğuş ve tatlı kategorisinde Şadiye Rümeysa Sarıman ile Özge Erdal altın madalyanın sahibi oldu. HABER MERKEZİ
Haber Merkezi