- Gündem
- 14.05.2025 19:07
Mutfak Konak Atölye yeni haftaya iki leziz tarifle başladı. Kemeraltı Mutfak Konak merkezinde her salı ve perşembe gerçekleşen atölye çalışmalarında birbirinden lezzetli yeni tarifleri öğrenmek isteyenler bir araya gelmeye devam ediyor
Mutfak Atölyesi konsepti ile her hafta salı günü yeni katılımcılarla buluşan Şef Nükhet Kayserlioğlu’nun bu haftaki menüsü “Guacamale Sos ile Kürk Mantolu Tavuk” oldu. Yapımı oldukça hızlı ve kolay olan Guacamale Sos ile Kürk Mantolu Tavuk tarifini şef Kayserlioğlu atölye katılımcıları ile birlikte hazırladı. Şef Demet Sarıkaya Redvelved Cakes tarifi ile 25 Nisan Perşembe günü Mutfak Konak Atölye’ye konuk olurken 30 Nisan Salı günü ise ünlü şef Gabriele Sponza, Mutfak Atölyesi’ne özel olarak hazırladığı menüyü katılımcılarla birlikte yapacak. HABER MERKEZİ