Sayfa Yükleniyor...
Urla-İskelede müşterilerine farklı tat ve seçenekler sunan Çalıkuşu Restaurant by Ali, et yemekleri, tuzlu karamelli dondurması ve zengin menüsü ile müşterilerin dikkatini çekiyor
ÖZKAN PEKÇALIŞKAN
Köşebaşı Restaurantda Şeflik, - Tike Restaurantta Şeflik ve Tavacı Recep Ustada koordinatörlük görevlerini başarıyla geride bırakan Ali Rıza Değirmenci Urla İskelede açtığı Çalıkuşu Restaurant by Ali ile yepyeni bir serüvene başladı. Yurtdışında Kazakistan ve Brezilya gibi yerlerde de deneyimi olan Değirmenci, Urla-İskelede açtığı yeni mekan ile daha çok yerli turistin yoğunlukta olduğu bir bölgede müşterilerine hizmet vermeye başladı.
ET YEMEKLERİNDE İDDİALIYIZ
Özellikle et yemeklerinde iddialı olduklarını belirten Değirmenci, İncik Kebabı ve Ciğer yemeğini müşterilerinin Urla- İskelede başka bir yerde bulamayacaklarının altını çizdi. Genç ve dinamik bir kadro ile müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Değirmenci, restaurantta kullandıkları bütün malzemeleri organik ve doğal ürünlerden seçtiklerini söyledi.
TUZLU KARAMELLİ DONDURMA
Her konuda iddialı olmalarına rağmen değişik tatları müşterilerine sunma konusunda da hayli iddialı olduklarını belirten Değirmenci, Tuzlu karamelli dondurmamız var. İlk duyduğunuzda tuz ve dondurmayı yan yana kafanızda getiremiyor olabilirsiniz ama şu anda en dikkat çeken ürünlerimizin arasında tuzlu karamelli dondurma var. Pınarbaşında bulunan imalathanemizde dondurmalarımızı özenle hazırlıyoruz. Keçi sütünden imal etiğimiz dondurmalarımızda kesinlikle katkı maddesi yoktur. İlk günlerimiz olmasına rağmen olumlu tepkiler ve geri dönüşler alıyoruz. Farklı tatları tatmak isteyen müşterilerimizi restaurantımıza bekliyoruz diye konuştu.
Haber Merkezi