Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemektte bugün sizler için Kemeraltının güzide mekanlarından Toros Köfte ve Pide Salonuna konuk olduk
FADİME DUMLUPINAR
Bu Restoranın sahipliğini Semih Güngör yapıyor. Şefliğini ise tecrübeli Şef Adnan Fidanın yaptığı Restoranda ilk dikkatinizi çeken şey ise güler yüzlü çalışanları. Küçük ve sempatik bir yapısı olan Restoran ise ailenizle birlikte giderek damağınıza uygun tatları bulabileceğiniz sevimli bir yer. Şef Adnan Fidan restoran hakkında şöyle konuştu: Ben buraya geldiğim zaman Toros Köfte salonu büyük bir mekandı. Çift yönlüydü. Ön cephemiz ana cadde üzerindeydi. Sonra bölündü parçalandı. Kiralar pahalı olduğu için küçülmek zorunda kaldık. Şu an restoran 2 katlı olarak Kemeraltı halkına ve gelen misafirlerine hizmet vermekte.
35 SENEDİR HİZMET VERMEKTEYİZ
Tam olarak 35 senedir bu sektörün içinde belirten Restoranın Şefi Fidan mekan ilk açıldığından beridir burada olduğunu belirterek şöyle devam etti: 35. yılımız dolayısı ile şu an restoranımızda kampanyalar yaptık. Şu an fiyatlarımız olduğundan 4 ile 5 Türk Lirası daha düşük. Restoranımızda 8 kişilik bir ekip ve 35 senenin vermiş olduğu hizmet sektöründeki tecrübe ile gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz.
SPESİYALİMİZ MEKANIMIZA ÖZGÜ TOROS KÖFTE
Birçok ürün çeşidini bulabileceğiniz mekanda spesiyallerinin mekana özgü Toros Köfte olduğunu söyleyen Şef Fidan ürün zenginliğinden de bahsetti. Fidan, İskenderimiz meşhur. Pide çeşitlerimiz var. Her türlü pide çeşidini yapıyoruz. Özel olarak Toros köftemiz var. Toros köftemizin altına koyduğumuz tırnaklı pide kullanarak üzerine özel bir sos dökülerek hazırlanıyor. Köftemiz tamamen, yüzde 100 dana eti. İçine herhangi bir katkı maddesi eklemeden sadece etin içine belli bir miktar baharat girecek şekilde yapılıyor. Köftemizin yanında pilav var. Bunun yanısıra garnitür olarak sadece domates ve yeşillikten oluşan bir salata ve yoğurtla servis ediliyor. Gelen müşterilerimiz Toros köftemize bayılıyor. Bunun dışında kiremitte köfte ve kaşarlı köfte olmak üzere diğer köfte çeşitlerimiz var. Amacımız gelen müşterilerimize ürünlerimizi en lezzetli ve güzel şekilde tanıtıp lezzetlerimizin farkına varmaları. Güleryüz, hizmet bizim gayemiz diye konuştu.
HİJYEN VE TEMİZLİĞE DİKKAT EDİYORUZ
Mekanın temizliğinden ve ürünlerin hijyeni hakkında konuşan Şef Fidan, Temizlik ve hijyenimize mekan olarak ayrı bir özen gösteriyoruz. Mekanımızı günlük olarak temizliğini yaptırıyoruz. Her şeyin temiz olmasına itina gösteriyoruz. Tüm personel olarak bunlara dikkat ediyoruz dedi.
FARKIMIZ YÖRESELLİĞİMİZ
Mekan olarak kendilerini diğer restoranlardan ayıran özelliklerinin yöresellikleri olduklarını söyleyen Şef Fidan, şöyle konuştu: Ürünlerimiz Egeye özgü et ürünleri kullanıyoruz. Ege yöresine ait Kemalpaşa çiftliklerinden etlerimizi temin ediyoruz. Yerinde gördüğümüz seçtiğimiz hayvanların sadece etlerini alıyoruz işletme olarak. Ürünlerin güzel ve taze olmasına dikkat ediyoruz. Herkesten güzel bir hizmet vereceğimizi düşündüğümüz için kendimizi işletme olarak ön planda görüyoruz. Müşteri bizim velinimetimiz.
Haber Merkezi