Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizlere Pasaportun güzide mekanlarından Şimdi Izgara restoranına konuk olduk
FADİME DUMLUPINAR
Gökhan Tünayın sahipliğini yaptığı restoranımızda ilk göze çarpan şey ise çalışanların güler yüzlülüğü, daha sonra ise mekanın sade ve şık olması. Mekanımız 2 katlı olmakla beraber çalışma saatleri ise sabah 10dan gece 11.30a kadar. Aileniz ve arkadaşlarınız ile damak tadınıza uygun tatları bulabileceğiniz restoranda ayrıca arkadaşlarınız ve ailenizle beraber mekanın üst katında doğum günü ve diğer özel gün etkinliklerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Tünay, restorancılık ve geçmişi hakkında, Yaklaşık 5 yıldır restoran sahipliği yapıyorum. Şimdi Izgaradan önce Franchise sistemi ile çalışan bir restoranın işletmeciliğini yaptım. Daha sonra bu mekanı açma kararı aldım. Mekanımız 2 senelik bir mekan. Restoranımızda 5 kişi çalışıyor. Müşterilerimize elimizden gelen hizmetin en iyisini veriyoruz dedi.
ÜRÜNLER EN TAZE VE EN İYİ ŞEKLİYLE TABAĞINIZDA
Mekanın adının Şimdi Izgara olduğuna bakmayın ızgara dışında damak tadınıza uygun her türlü lezzeti burada bulabiliyorsunuz. Eğer ben ızgara sevmiyorum ya da vejetaryenim diyorsanız burada da sizlere göre lezzetler var. Tünay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Biz bu yola çıkarken ilk ızgara çeşitleri ile başladık. Spesiyalimiz ise Akhisar köfte. Köftemizi altına Akhisar pidesini pişirerek üstüne tereyağı dökerek ve üzerine 6 adet köfte koyarak yanında pilavı ve domates, biber garnitürü şeklinde müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ürünlerimizi günlük olarak insanlara sunuyoruz. Bunun dışında bonfile, ızgara çeşitleri, salata, makarna çeşitleri menümüzde mevcut. Vejetaryen ve kadın müşterilerimiz özellikle salata barımızı tercih ediyor. Menümüze 2 hafta önce eklediğimiz kuru fasulyede var. Kuru fasulyeyi güveçte sunuyoruz.
UZUN SOLUKLU DÜŞÜNÜYORUZ
Bu sektörde uzun soluklu düşündüklerini ve ekonomik kriz yaşandığını belirten Tünay, İşletme olarak istediğimiz seviyeye 5 sene gibi bir sürede ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Türkiyede durumlar kritik bir ekonomik kriz mevcut. İnsanların alım gücü düştü. İşletme olarak 2015 senesinin tüm gıda ve restoranlar için zor geçeceğini düşünüyorum. Ancak işletme olarak biz elimizden geleni yapacağız. Bu sektördeki amacımız şubeleşmek. Pilot nokta olarak Pasaport bölgesini seçtik. Çünkü burada gayet iyi bir müşteri potansiyeli var. Etrafımızda esnaf odalar birliği, bankacılar, muhasebeciler ve birçok meslek dalında çalışan insanlar mevcut. Bizde etrafımızdaki restoranları da dahil edersek. Bu pastadan payımızı almaya başladık. Bunun akabinde birkaç sene içinde burayı istediğimiz randımana oturduğumuz takdirde birkaç şube daha açmayı düşünüyoruz. Şubelerimizi Karşıyaka, Buca, Bornova gibi popülasyonun çok olduğu yerlere açmayı planlıyoruz. Bizim işletme olarak kuralımız iyi hizmet, temiz hizmet vermek. Her kesimin bundan faydalanabilmesini sağlamak bunu baz alarak fiyat listemizi belirliyoruz diye konuştu.
LEZZETLERİMİZİN HERKES FARKINA VARSIN
Bir işletme sahibi olarak lezzetlerinin herkes farkına varmasını isteyen Tünay restoranında birçok kampanyaya yer veriyor. Tünay, konuşması şu şeklide tamamladı: Öğle saati 12 ile 3 arası restoran olarak bir kampanyamız var ki bu en çok insanların rağbet ettiği bu kampanyamızda köfte, piyaz, salata, tatlı ve yanında içecek olarak sunduğumuz kampanyamız. İşletme olarak herkesin lezzetlerimizin farkına varması ve geri dönüş yapması bir işletme sahibi olarak hoş bir durum. Bunun dışında paket servislerimizde kampanyalarımız var."
Haber Merkezi