Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizler için İzmirin yeni köfte adreslerinden biri olan Taş Köftedeyiz
HALİSA TOPRAK - Yerimiz Hisarönünde bulunuyor. 1967 yılından itibaren Ankarada vatandaşlara hizmet veren işletmemiz 3 ay önce karar vererek İzmire taşınıyorlar. Köfte, yaprak ciğer ve tavuk çeşitleriyle müşterilerini ağırlıyorlar. Üç yıl önce açılmalarından dolayı fiyatlar diğer yerlere göre daha indirimli. Mekan hakkında bize bilgiyi ise Hüseyin Can usta verdi. İşletmelerinde yüzde yüz dana eti kullanıldığını söyleyen Can, ürünlerinin günlük ve taze olduğunu da eklemeyi unutmadı.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYOR
Kendi yemedikleri ürünü müşteriye yedirtmediklerini belirten Can, Fiyatlarımız yeni açıldığımıza göre uygundur. İşletmemize halkın her kesiminden bireyler gelmektedir. Tarihi ve mistik bir dokuya sahip olan yerimiz müşteriler için güzel bir görüntüye sahiptir. İşletmemiz 12 ve 15 saatleri arasında en yoğun olduğu saatleri yaşamaktadır. Mekanımıza şimdiye kadar gelen vatandaşlar bize teşekkür edip gidiyor. Edirne usulü yaptığımız ciğerde müşteriler tarafından beğenilmektedir dedi.
IZGARA KÖFTE
Özellikle ızgara köftelerinin ayrı bir yeri olduğunu belirten ustamız bize köftenin nasıl hazırlandığını anlattı. Kaburga dana ve gerdanın olması gerektiğini söyleyen Can, karabiber, kırmızıbiber, kimyon ve söylemediği işletmelerine has özel soslarla karıştırarak bir gün botunca beklettiklerini vurguladı. Bu dinlenme sürecinin ise önemini özellikle hatırlattı. Ertesi günde ızgarada köftelerimizi yapıyoruz. Tercihe göre yanına meze konulabiliyor.
Haber Merkezi