Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizler için Alsancakta yer alan Alsancak Unlu Mamullerini ziyaret ettik
Alsancakta yer alan Alsancak Unlu Mamulleri, 1924 yılından bu yana müşterilerini ağırlıyor. Alsancak Unlu Mamulleri, Mehmet Ali Doğanoğlu liderliğinde Levet Doğanoğlu ve Deniz Doğanoğlu kardeşler tarafından işletilmekte. İşletme Müdürü Mert Uyal, mekanı sizler için tanıttı. İzmirde fırın kafe konseptini yaratan 1 şubeden yola çıkarak franchise şubelerle birlikte şu anda şube sayısı 11e ulaşmış İzmirin değişik semtlerinde hizmet veren bin kuruluş.
BOL ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ
İşletme Müdürü Mert Uyal, Ekmek ve mayalı ürün grubundan başlayarak kuru pasta, yaş pasta sütlü ve şuruplu tatlılar, çikolatalarla geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kahvaltı çeşitlerine de yer vermekle birlikte tatlı ve tuzlu olarak diyet ürünler de bulunmaktadır dedi.
EN BEĞENİLEN TATLILAR
Uyal, şöyle konuştu: Gül Sokak Şubesi olarak Alsancakın en güzide sokaklarının kesiştiği bir noktada sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirebileceğiniz değişik lezzetleri deneyebileceğiniz kaliteyi ve hizmeti ön planda tutan bir kuruluş olarak 40 kişiyi ağırlayabilecek kapasitemiz var. Yaklaşık 10 kişilik çalışan kadromuzla doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yapmakta ve özel günler için pasta siparişleri kabul etmekteyiz. İzmirin yerli firması olarak kurulduğu günden bu yana ürün çeşidi sürekli genişlemektedir. Revaçta olan ürünler mayalı grubundan dereotlu peynirli poğaça, boyoz ve ince hamurlu pizza; tatlı grubundan olan adet pasta grubundan Malaga, Polonez, Kesme Mozaik diyebiliriz.
Malaga Pasta nedir?
İşletme Müdürü Mert Uyal Malaga Pastasını şöyle anlatıyor; Kekin üstüne döşenen tropikal meyve olan muz, bitter çikolata ve beyaz çikolata eşliğinde fındık parçacıklarıyla süslü sunum. Müşterilerden en çok ilgi gören pastamız olan Malaga, eşsiz lezzeti ile sizleri bekliyor.
Haber Merkezi