Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizler için Kemeraltının meşhur köftecilerinden olan Gölde Restorana konuk olduk.
FADİME DUMLUPINAR
Gölde Restoranın sahibi Hayriye Gölde ve Hüseyin Gölde çifti, bu restoranın oldukça eski bir mazisi olduğunu söyledi. Hayriye Gölde, Biz burayı kuralı 20 oldu. Yaptığımız işler müşteriler tarafından oldukça benimsendi, kabul gördü. Gölde Restoranı bu noktalara getirmek için çok uğraşı verdik. Restoranımızda her şeyi kendimiz hazırlıyoruz dedi.
KÖFTELERİMİZ BAŞKA KÖFTELERE BENZEMİYOR
Köfte konusunda kendilerine oldukça güvenen çiftimiz, Bizim köftelerimiz başka köftelere benzemez diye konuştu. Hayriye Gölde ise, Köftelerimizde hiçbir katkı maddesi yok. Buraya gelip köfte yiyen müşterilerimiz çok beğeniyor. Birçok yerden talep alıyoruz. Karşıyaka, Bornova gibi yerlerden şube açmamızı istiyorlar. Ancak bizim zaten Alsancakta Kıbrıs Şehitlerinde ve Şirinyerde yerimiz var. Orada da bizim akrabalarımız çalışıyor. Köftelerimizi hazırlarken hijyene ve temizliğe çok dikkat ediyoruz. Kendimizden feda ediyoruz. Sabah erken saatlerde mekana gelip işlerimize başlıyoruz dedi.
BU KADAR KÖFTECİ YOKTU
Hayriye Gölde, Mekanı Kemeraltına açtığımızda bu kadar çok köfteci burada yoktu. Bu kadar insan da yoktu dedi. Gölde, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Burada bu insan kalabalığını görenler bu işte para var diyerek yapalım diyorlar. Ama tabii ki her seferinde yaptıkları işte hakim olamayıp kapatmak zorunda kalıyorlar.
HER KESİME HİTAP EDİYORUZ
Hayriye Gölde, her kesimden her cebe hitap ettiklerini belirterek, Bizi sevenler çok var. Kalkıp Bornovadan köftemizi yemeğe geliyorlar. Her yerden insan buraya gelip bizim köftemizi severek yiyor. Biz köftecilik işinden çok memnunuz. Müşteri kesimimiz en çok esnaflardan ve civarda çalışan insanlardan oluşuyor. Biz burada uygun fiyatlar ile ürün çeşitliliği de sunuyoruz. Sırf köftemiz yok. Köfte dışında tavuk, ciğer, piyaz da restoranımızda mevcut diye konuştu.
ÜRÜNLERİMİZ SÜREKLİ TAZE
Ürünlerini özenle ve kaliteli olarak seçtiklerini söyleyen Hayriye Gölde, Et en önemli husus. Her gün etlerimizi günlük alarak ürünlerimizi hazırlıyoruz. Eşim özellikler her sabah kasaba gider eti alır ve gelir. Bizde ürünleri burada günlük olarak işleriz. Burada her şeyi kendimiz üretiyoruz. Sebzeleri de günlük olarak temin ediyoruz. Bizde bir gün öncesinin hiçbir ürünü kalmaz. Günlük yapar günlük satarız dedi.
Haber Merkezi