Sayfa Yükleniyor...
Gastronomi turizmi anlamında özellikle son yıllarda ön plana çıkan Urla, yepyeni bir adres ile bu kez lezzet tutkunlarının karşısına çıktı
ASİYE ARSLAN
Övgü Gümüş Bora ve Bertan Akarsu tarafında Urla’ya kazandırılan ‘Urla Ceviz’ iddialı menüleri ve seçkin lezzetleriyle dikkat çekiyor. İstanbul’un en ünlü şefleri arasında yer alan ve Steak House restoranlarda yarattığı farkla dikkat çeken Tahsin Bıçak, lezzeti misafirlerine sunuyor. 11 yıl boyunca Japonya ve Avrupa ülkelerindeki deneyimlerini de aktaran Bıçak gece canlı müzik eşliğinde şovlarını sürdürüyor. Urla Ceviz ayrıca Fransız tarzı kahvaltısıyla da dikkat çekiyor.
Haber Merkezi