Kanser riskini artırıyor

Diyetisyen Bengü Ünal çayın yanlış tüketilmesinin kanser riskini artırdığını söyledi.


  • Oluşturulma Tarihi : 22.04.2019 10:56
  • Güncelleme Tarihi : 22.04.2019 10:56
  • Kaynak : HABER MERKEZİ
Kanser riskini artırıyor

Ünal, “Aşırı çay tüketimiyle beraber kişilerde uykusuzluk, kalp çarpıntısı, sinir bozukluğu, baş ağrısı gibi birçok durumlarla karşılaşıyoruz. O yüzden günde 4 bardaktan fazla çay içmemek gerekiyor. Çayı çok fazla sıcak içmemek gerekiyor. Çok fazla sıcak içtiğimizde yemek borusu tahriş olabiliyor ve tahriş genellikle kansere sebep olabiliyor” dedi. İHA

Haber Merkezi