- Sağlık
- 10.11.2025 16:59
Kanser riskini artırıyor
Diyetisyen Bengü Ünal çayın yanlış tüketilmesinin kanser riskini artırdığını söyledi.
- Oluşturulma Tarihi :
- Güncelleme Tarihi :
- Kaynak : HABER MERKEZİ
Ünal, “Aşırı çay tüketimiyle beraber kişilerde uykusuzluk, kalp çarpıntısı, sinir bozukluğu, baş ağrısı gibi birçok durumlarla karşılaşıyoruz. O yüzden günde 4 bardaktan fazla çay içmemek gerekiyor. Çayı çok fazla sıcak içmemek gerekiyor. Çok fazla sıcak içtiğimizde yemek borusu tahriş olabiliyor ve tahriş genellikle kansere sebep olabiliyor” dedi. İHA
Kaynak : HABER MERKEZİ