Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizler için Pasaportun en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Şimdi Izgaraya konuk olduk
FADİME DUMLUPINAR
Bugün sizler için Şehit Fethi Bey Caddesi, Akdeniz Mahallesinin en ferah mekanlarından biri olan Şimdi Izgaradayız. Dilara ve Gökhan Tünay kardeşler 2013 yılından bu yana ailecek mekanı işletiyorlar. Ferah bir mekanda yaptığımız hoş sohbette Şimdi Izgaranın neden tercih edildiğini anlatıyor anne Funda Hanım; Kaliteli malzemelere ve hijyene önem veriyoruz. Tavuk-et ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri, köfte çeşitleri, meze çeşitleri tatlı çeşitlerine sahibiz. Müşterilerimiz oldukça memnun. Gelen talepler üzerine menüye zengin makarna çeşitlerini de ekledik. Mekanımız 70 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahip. İki katlı olan mekanımızda ışıklandırmaya ve ferahlık sağlaması bakımından dizayna oldukça önem gösterdik. Geniş salonumuzda özel toplantı yemekleri, grup yemekleri, doğum günü, fasıl hatta asker uğurlaması yaptık dedi.
FIRSAT MENÜSÜ
Gün içerisinde çalışan kesim olmak üzere birçok insana hizmet ettiklerini söyleyen Funda Hanım, Sırf ton balıklı salata yemek için müşterilerimiz geliyor. 26 çeşitlik salata barımız var. 12-15 saatleri arasında FIRSAT MENÜSÜ uygulamamız var. Müşterilerimiz en çok Akhisar köfteyi talep ediyorlar diye konuştu.
Akhisar köfte nedir?
Mekanın işletmecisi Gökhan Bey Akhisar köftesini şöyle anlatıyor: Döş ve Kol kısmı yağsız kıymayı soğan ile birlikte çekiyoruz daha sonra irmik ve tuzla harmanladığımız karışımı 1 gece buzdolabında dinlendiriyoruz. Bu şekilde pişirmeye hazır hala geliyor. Eşsiz lezzet menü seçenekleriyle birlikte sizleri bekliyor.
Haber Merkezi