- 11.06.2024 12:25
İzmir'de Türk bilim insanları acı biberin acılığını yok etti
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Moleküler Biyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Doğanlar: Acı olan biberi bütün aroma, agronomik ve verim özelliklerini muhafaza ederek tatlı hale getirmeye çalıştık. Bunu kullanırken dünyada son 10 yılda çok popüler olan genom düzenleme teknolojilerini kullandık.
 
 
         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                         
                        