- Gündem
- 16.05.2025 14:26
Türkiye’deki diğer illere nazaran İzmir’de ekmek konusunda fırıncı esnafı ile halk arasında güzel bir konsensüsün yaşandığına dikkat çeken İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, “Bunun en önemli sebebi Fırıncılar Odası yönetiminin ve üyelerimizin, kendi çıkarları kadar halkın da menfaatlerini gözetmesi, tüketiciye hijyen ve kaliteli ekmek sunmasıdır” dedi
Türkiye’deki diğer illere nazaran İzmir’de ekmek konusunda fırıncı esnafı ile halk arasında güzel bir konsensüsün yaşandığına dikkat çeken İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, “Bunun en önemli sebebi Fırıncılar Odası yönetiminin ve üyelerimizin, kendi çıkarları kadar halkın da menfaatlerini gözetmesi, tüketiciye hijyen ve kaliteli ekmek sunmasıdır” dedi. Toplum sağlığı konusunda son derece duyarlı olduklarını hatırlatan Nejdet Durmuş, “Bunun da son örneği tüm üyelerimiz ve yanlarında çalışanlara yönelik olarak düzenlediğimiz Gıda Hijyen Eğitimi oldu. zmir’de ekmek konusunda tek vücut oluyor, halkımız için en iyisini yapmaya çaba gösteriyoruz. Hijyen eğitimlerimiz devam edecek” diye konuştu. HABER MERKEZİ