İzmir’in Lezzet Öyküsü kitapseverlerle buluştu
İzmir Valiliği himayesinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan “İzmir’in Lezzet Öyküsü” adlı 2 ciltlik kitabın ilk cildi kitapseverlerle buluştu
Ege Üniversitesi (EÜ) öğretim üyesi Prof.Dr. Semih Ötleş, editör olarak görev aldığı kitabı EÜ Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak’a hediye etti. İzmir’in geçmişten bugüne lezzetlerini bir arada toplamak üzere İzmir Valiliği himayesinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar meyvesini verdi. “İzmir’in Lezzet Öyküsü” adlı 2 ciltlik kitabın ilk cildi kitapseverlerle buluştu. EÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Semih Ötleş, editör olarak görev aldığı kitabı EÜ Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak’a hediye etti. İzmir’in yemek kültürünün tanıtılması açısından önemli bir eser hazırlandığını dile getiren Rektör Budak, “Ege Üniversitenin böyle önemli bir çalışmada yer almasından mutluluk duydum. Kentimizin yemek kültürü ve lezzetlerinin turizme kazandırılması açısından da bu eser önem taşıyor. Ege Üniversitesi olarak, kentimizin ve ülkemizin turizmine katkı sunacak projelerde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ege Ajans