Sayfa Yükleniyor...
1 Mekan 1 Yemekte bugün sizler için Bayraklı Towerda bulunan 12 Ocakbaşı Restauranta konuk olduk
FADİME DUMLUPINAR
Bugün yöresel kebap, zengin meze çeşitleri ve baklavanın tadının titizlik, zarafet ve güvenle buluştuğu, sizlere en iyilerini sunmayı ilke edinerek lezzet kapılarını açan 12 Ocakbaşı Restauranttayız. 12 Ocakbaşı konsepti, hizmet anlayışı ve lezzeti ile farklılık yaratıp, sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirmenizi sağlamayı ilke edinen et restorandı olmayı hedefliyor. İşletmenin Halkla İlişkiler Sorumlusu Melis Gölgeli, 12 Ocakbaşıında iş yemekleri, tanıtım etkinlikleri ve özel grup toplantılarının rahatlıkla yapılabildiğini belirterek, Deneyimli ustalarımız, personelimiz ve vale hizmetimizle konuklarımıza ve misafirlerine en üst düzeyde hizmet veriyoruz dedi.
LEZZETTE HİZMETTE TAM İSABET
Lezzeti tam 12den vurmak isteyenlerin yeni adresi sloganıyla yola çıkan 12 Ocakbaşı her biri ayrı damak zevkine hitap eden yöresel lezzetleriyle, özel terbiye edilmiş etlerinin yanında, kontrollü bekletilmiş et seçenekleriyle eşsiz tatlar sunuyor. Tatlı olarak sunulan baklava özel olarak Gaziantepten getirtiliyor. 12 Ocakbaşı, özellikle Adana Kebabıında oldukça iddialı olduklarını söyleyerek, restoranda servis edilen bütün yemek çeşitlerinin müşterilerinin damak zevkine göre olduğunu belirtiyor. İşletme sahibi Akif Uzunçarşılı, özel tatları, lezzeti, şıklığı, konforu ve mimarisiyle güzel bir mekanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, Ailelerin huzurla vakit geçirebilmesi adına İzmire yakışan bir yer kazandırdık diye konuştu.
Haber Merkezi