Sayfa Yükleniyor...
1 Yemek, 1 Mekanda bugünkü konuğumuz Crazzy Chicken. Çankayada yer alan mekan dört yıldır müşterilerini ağırlıyor
1 Yemek, 1 Mekanda bugün Çankayada bulunan Crazzy Chickena konuk olduk. Yerimiz gösterişten uzak, şirin bir mekan. Crazy Chickenın yöneticisi Yılmaz Ok ile işyeri hakkında konuştuk. Kullandıkları malzemelerin birinci sınıf kalitede olduğunu söyleyen Ok, Ürünlerimiz hem lezzetli hem de fiyatlarımız uygundur. Genelde her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. İş yerlerinin öğle yemeklerinde yoğun olarak tercih ettikleri bir yeriz. Bünyemizde on personel çalışıyor. Biz kaliteli ve lezzetli yemekler yapıyoruz. Herkesin davet ediyoruz. Bir kez uğradıklarında bir daha gelmek isteyecekleri bir yeriz dedi. Mekanın birbirinden güzel yemeklerini yapan kişi ise Yasin usta. Uzun yıllardır bu sektörde bulunan Yasin ustanın özel yemeklerinden olan Et Fatijanın tarifini sizler için aldık.
Et Fatijanın tarifi
Malzemeler1: Julyen doğranmış bonfile, sarımsak, beriye, tuz ve bunları kızartıyoruz daha sonra karıştırıp bir gün dolapta bekletiyoruz.
Malzemeler2: California biberi, kırmızıbiber, soğan, mantar
Hazırlanışı: sebzelerden oluşan ikinci malzemelerimizi kızartıyoruz. Daha sonra bir gün dolapta beklettiğimiz bonfileyle karıştırıyoruz. Meksika baharatıyla tatlandırıp, yanında haydari, acı kırmızı sos ve havakades sosu ile birlikte lavaş ekmeğiyle servis edebiliriz
Haber Merkezi