Sayfa Yükleniyor...
Ege Üniversitesi’nde 5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu düzenlenecek
Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi tarafından 5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu düzenlenecek.
Ana tema Mutfak Kültürü ve Göç olan sempozyumda gastronomi, turizm ve kültür çalışmaları alanında uzman akademisyenler, araştırmacılar ve sektör profesyonelleri bir araya gelecek. Sempozyumda mutfak kültürünün göç ile nasıl şekillendiği ve etkilendiği tartışılacak.
Hem çevrimiçi hem de yüz yüze katılımcılarla açık olan sempozyum 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sempozyum hakkında detaylı bilgiye Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi web sitesinden ulaşılabiliyor.
BÜLTEN