Sayfa Yükleniyor...
Gelinim Mutfakta'nın 1338. bölümünde, 6 Mart Çarşamba günü İzmir Kumrusu tarifi verildi. Yarışmacılar tarafından hazırlanan İzmir Kumrusu'nun detaylı tarifi programda paylaşıldı. Peki, İzmir kumrusu nasıl yapılır? Bu özel lezzeti evde denemek isteyenler için Gelinim Mutfakta İzmir Kumrusu tarifi haberimizde…
Gelinim Mutfakta takipçileri, beklenen İzmir Kumrusu tarifine kavuştu. Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın 1338. bölümünde öne çıkan lezzet İzmir Kumrusu oldu. Programın sunucusu Nursel Engin tarafından paylaşılan Türk mutfağının sevilen sandviçlerinden biri olan İzmir Kumrusu nasıl yapılır sorusunu merak edenlere detaylı bir tarif sunuldu. İşte Gelinim Mutfakta'nın özel İzmir Kumrusu tarifi...
İZMİR KUMRUSU MALZEMELERİ
Ekmek hamuru malzemeleri
Ekmeğin üzeri
İç harcı
Mayonez
Sosis, salam ve sucuk jülyen şekilde dilimlenir.
Isıtılmış tavada sotelenir.
Sandviç ekmeği ikiye bölünüp ısıtılır.
Sandviç ekmeğinin arasına sotelenmiş malzemeler konulur.
Kaşar peyniri tavada arkalı önlü erimeden kızartılır.
Ekmek arasındaki malzemelerin üstüne konur.
Tercihe göre ketçap ve mayonez sıkılıp servis edilir.
HABER MERKEZİ