Sayfa Yükleniyor...
Uzman Diyetisyen Şükrü Can Gülşen'den önerilerle sağlık dolu bir mayıs! Mayıs ayında sağlık açısından oldukça faydalı olan birçok sebze ve meyve artık sofralarda yerini almaya başladı. Özellikle mevsiminde beslenmeye dikkat edenler için işte Mayıs ayında tüketilmesi gereken besinleri uzmanı açıkladı. Peki Mayıs ayında ne yenir? İşte detaylar…
Sağlıklı yaşam arayışında olanların dikkatine! Mayıs ayı, sofralarınızı sağlık dolu besinlerle donatmanız için en uygun zaman! Uzman Diyetisyen Şükrü Can Gülşen, sağlığınızı destekleyecek ve lezzetli bir yaşamın kapılarını aralayacak 6 süper besini öneriyor.
Semizotu: Semizotu, içeriğindeki yüksek askorbik asit sayesinde hastalıklara karşı bağışıklık duvarı oluştururken, sindirim sistemini güçlendiriyor ve cildinizi yeniliyor.
Enginar: Sindirim sisteminin dostu enginar, yüksek lif içeriğiyle sindirimi düzenliyor, tokluk hissi sağlıyor ve karaciğerinizi temizliyor.
Taze Sarımsak: Mikroorganizmaların korkulu rüyası sarımsak, antibakteriyel özellikleriyle bağışıklık sistemini destekliyor ve kalp sağlığını koruyor.
Kuşkonmaz: Vitamin ve antioksidan deposu kuşkonmaz, hücrelerin yenilenmesini sağlarken bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor.
Bakla: Protein ve vitamin açısından zengin bakla, idrar yollarının temizlenmesine yardımcı oluyor ve cilt sağlığını koruyor.
Biberiye: Doğanın mucizesi biberiye, antimikrobiyal özellikleriyle mikroplarla savaşıyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
BÜLTEN